Cannot get Primosten location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

O nama

Dobrodošli u Primošten i u našu agenciju!

Primosten

Na našim stranicama naći ćete izabrane apartmane koji čine mali dio naše ponude smještaja u privatnim sobama i apartmanima na širem području Primoštena. Birali smo pristupačne i udobne apartmane, a smatramo da imamo za svakoga po nešto. Ukoliko nijedan od konkretnih apartmana ne zadovoljava Vaše potrebe, kontaktirajte nas Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., rado ćemo Vam ponuditi nešto drugo iz naše bogate ponude.

Naša agencija je poznata po korektnom odnosu kako prema gostima, tako prema iznajmljivačima. Mi Vas nećemo pustiti da lutajući u potrazi za rezerviranim apartmanom trošite svoj godišnji odmor, nego će Vas jedan od naših kurira odvesti do apartmana kako biste što brže počeli uživati u našem suncu i kristalno čistom moru.

Ukoliko dolazite bez vlastitog prijevoznog sredstva, naša agencija ima organizirani besplatni loco transfer do apartmana. Osim smještaja u privatnim apartmanima i sobama, TO Raduča Vam nudi i usluge mjenjačnice, iznajmljivanje skutera, bicikli, izlete u obližnje nacionalne parkove, trajektne karte za brzu vezu s Italijom, krstarenja plovećim hotelima.

Dođite, stojimo Vam na usluzi.

 
Tražite inspiraciju?
 
Za Vaš Savršen odmor